MAFIA or FAKER??

What is the difference between a Faker and Mafia in the Roleplay World?

Okay, gue pertama nulis ini gegara gatel juga pingin ngungkapin unek-unek ya.. Secara twitter yang punya lapak aja ngebolehin kita main Roleplay (atau bisa disingkat RP; Red). Ini gue kasih buktinya kalo gak percaya:

Twitter Policy” Taken From:  https://support.twitter.com/articles/106373

Twitter users are allowed to create parody, commentary, or fan accounts (including role-playing). Twitter provides a platform for its users to share and receive a wide range of ideas and content, and we greatly value and respect our users’ expression. Because of these principles, we do not actively monitor users’ content and will not edit or remove user content, except in cases of violations of our Terms of Service.

Each user is responsible for the content that they provide. Accounts with clear intent to deceive or confuse are prohibited as impersonation accounts and subject to suspension. Please see ourguidelines for reporting impersonation for information on filing an impersonation complaint.

 

Guidelines for Parody, Commentary and Fan Accounts

In order to avoid impersonation, an account’s profile information should make it clear that the creator of the account is not actually the same person or entity as the subject of the parody/commentary. Here are some suggestions for marking your account:

  • Username: The username should not be the exact name of the subject of the parody, commentary, or fandom; to make it clearer, you should distinguish the account with a qualifier such as “not,” “fake,” or “fan.”
  • Name: The profile name should not list the exact name of the subject without some other distinguishing word, such as “not,” “fake,” or “fan.”
  • Bio: The bio should include a statement to distinguish it from the real identity, such as “This is a parody,” “This is a fan page,” “Parody Account,” “Fan Account,” “Role-playing Account,” or “This is not affiliated with…”
  • Communication with other users: The account should not, through private or public communication with other users, try to deceive or mislead others about your identity. For example, if operating a fan account, do not direct message other users implying you are the actual subject (i.e., person, band, sports team, etc.) of the fan account.

Role-Playing: Twitter allows role-playing accounts. If you are operating a role-playing account that may include inflammatory or controversial topics, we suggest that you add a clarification to your bio, such as “role-playing,” in addition to complying with our best practices.

 

What Happens When We Receive a Valid Report?

If an account is engaged in parody and follows all of the above recommendations, it will generally be free to continue in its parody so long as it doesn’t mislead or deceive others. These are considered best practices for clearly marking accounts as one that is engaging in non-impersonation parody/commentary. Users may also choose to use different language to indicate that an account is a parody, commentary, or fan account so long as it is clear. However, if an account is found to be deceptive or misleading, we may request that the user make further changes to bring the account more in line with these best practices. Accounts with a clear intent to deceive may be permanently suspended.

Nah kenapa kita yang sama-sama main RP gitu harus saling nuduh, Faker dan Mafia?? Hello guys, lo tau gak seh bedanya faker dan mafia?? Okay gue jelasin.. Menurut wikipedia:

From Wikipedia, the free encyclopedia

Faker can mean:

  • charlatan, someone who fakes è Artinya adalah seorang penipu, atau seorang yang palsu!! Well,

Sedangkan Mafia : Has taken From ; [http://en.wiktionary.org/wiki/Mafia]

  1. (specifically) An international criminal organization of Sicilian origin operating in Italy and the United States.
  2. (by extension) Any organized crime syndicate operating internationally in high-level organized crimeoften with a modifying adjective, such as a nationality. Somehow he managed to piss off the Russian Mafia. ==> Artinya (dengan ekstensi) Setiap sindikat kejahatan terorganisir yang beroperasi secara internasional pada tingkat tinggi. kejahatan terorganisir; sering di dengar dengan kata sifat memodifikasi, seperti kewarga-negaraan.

So bagaimana kalian menyebut kami yang memiliki banyak acc di sebut Faker atau Mafia? Yang bodoh siapa?? Haha, Roleplay itu pasti FAKER, tapi Belum tentu Setiap Faker itu MAFIA, sebenarnya ada kata yang lebih tepat untuk menyebut kita.. Yaitu MULTI.. karena kita bisa memainkan bermacam karakter di berbagai tempat dan bisa profesional 🙂 .

Okay gue harap kalian sadar dengan setiap ucapan kalian yang sering kalian ucapakan sendiri. Karena as u know, kita, gue, elo dan temen-temen Roleplay lakuin hanya untuk seneng-seneng bukan untuk PHP ataupun untuk ngerusak image idol yang kita RP in,

Haha, semakin hari memang kita perlu mempertanyakan kebodohan kita sendiri dan perlu mempertanyakan ke eksisan kita di dunia maya, seberapa pintarkah kita menertawakan kebodohan kita sendiri. Okay akhir kata ini gue Cuma mulai enek aja dengan Rpworld yang dengan banyaknya mulai artis labil sampai orang gede labil *nomention* karena gue juga masih labil! Hahhah~

 

Okay Thankyou yang udah mau baca! Dan Ciaoww~ Jangan bertengkar hanya karena Multi ACC..

Gapenting!! Iyuuuuuuuuuuwwwwhh..

Advertisements

10 thoughts on “MAFIA or FAKER??

Please Write Your Comment Here^^

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s